Libéria

View listings

Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: Libéria

Libériában eladó ingatlan

A Libériai Köztársaság egy nyugat-afrikai állam, amely az északkel határos Sierra Leone-val és Guineával, és keletre az Elefántcsontpartgal. A közelmúltban két polgárháború sújtotta, amelyek több százezer menekültet emeltek ki és elpusztították a libériai gazdaságot.

A főváros Monrovia

Libéria egy olyan ország, amelyet megszabadult rabszolgák alapítottak, és ma Libéria több polgárháború, puccs, politikai forradalom és hatalmi küzdelem hegeit viseli, nem is beszélve a pusztító Ebola járványról.

A gazdasági és politikai helyzet nem stabil, és ez megnehezíti a kutatást a Libériában értékesített ingatlanok iránt érdeklődő befektetők számára. A helyzet nem jobb az állandóan növekvő helyi lakosság számára, és egyre inkább fenyegető lakhatási igényekkel.

Biztos, hogy a legjobb hely az ingatlanok eladására Libériában a Monrovia, ahol több mint egymillió libér él. Az ország legnagyobb városa élénk hely, ahol a kormány igyekszik kielégíteni a szükséges lakóegységek igényeit.

A Gbarnga egy másik érdekes város, ahol Libériában eladó ingatlanokat kereshet. Csak úgy nézhet ki, mint egy leereszkedett város Libéria hátterében, de a Cuttingtoni Egyetem otthona; az egyik legrangosabb az országban több mint egy évszázada.

2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB